بسم الله الرحمن ارحیم

وزیر جهاد کشاورزی افشا کرد
500 هکتار زمین‌خواری در دولت قبل/ 90 هکتار زمین‌خواری وزیر خاتمی


وزیر جهاد کشاورزی امروز در شورای معاونین وزارت جهاد کشاورزی، ناگفته‌هایی ازبخش کشاورزی را در پاسخ به منتقدان دولت بیان کرد.

اسکندری خطاب به همه کسانی که دستاوردهای دولت در بخش کشاورزی را به باد انتقاد گرفته‌اند، گفت: اگر قصد بررسی عملکرد را دارید از اعداد و ارقام بگویید و استدلال‌های علمی و منطقی بیاورید چرا که با کلی‌گویی نمی‌شود شفاف‌سازی کرد. از منتقدین دعوت می‌کنم که با حضور خبرنگاران جلسه‌ای علمی برپا کنند و نقدها مطرح شود.

منتقدین دولت نهم دروازه‌های واردات را باز کردند

محمدرضا اسکندری در این نشست گفت: منتقدینی که دم از وفور واردات محصولات کشاورزی در دولت نهم می‌زنند، همان کسانی هستند که آزادسازی واردات را به بهانه الحاق به WTO در برنامه چهارم تصویب کردند.

به گفته وی، بخش کشاورزی در دولت فعلی بیشترین رشد صادرات را داشته است.

وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: براساس قانون برنامه چهارم بخش کشاورزی باید در پایان سال 88 به صادرات2،2 میلیارد دلار می‌رسید در حالی که دولت از همان سال اول برنامه به این رقم رسید که این نشان دهنده تولید و بازاریابی مناسب است.

وی تحقق اهداف صادراتی بخش کشاورزی در سال‌های 84، 85 و 86 را به ترتیب 165 درصد، 177 درصد و 196 درصد اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در سال 87 نیز تنها در 6 ماهه اول توانستیم 73 درصد اهداف صادراتی را محقق کنیم و در پایان سال از مرز 3 میلیارد دلار بگذریم.

اسکندریواردات سیب و مرکبات در 4 ساله دولت نهم را 551 هزار تن اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در این مدت بیش از یک میلیون و 171 هزار تن سیب و مرکبات از کشور صادر شده است.

میزان واردات سیب‌زمینی در این مدت 219 هزار تن و صادرات آن 840 هزار تن و میزان واردات انگور و کشمش 11 هزار و 900 تن و صادرات آن 2 میلیون و 168 هزار تن اعلام شد.

در سال 84 حتی یک کیلو شکر و گوشت در انبارها نبود

وی همچنین درخصوص انتقادهای منتقدین درخصوص شکر گفت: دولت قبلی با هدف ایجاد بحران برای دولت نهم حتی یک کیلو گوشت قرمز و شکر در انبارها به جا نگذاشته بود، این در حالی است که بعضی محصولات باید علاوه بر رفع نیاز داخلی، در انبارها نیز باشد.

اسکندری گفت: کمبود شکر در ماه مبارک رمضان در سال 84 به حدی بود که من شخصاً به مدیران کارخانه‌ها برای گرفتن شکر تلفن می‌زدم و این درد دلی است که قبلاً نگفته بودم.

قیمت هر کیلو شکر در سال 84 از یک هزار تومان نیز گذشته بود

وی با اشاره به اینکه در سال 85 بالاترین میزان شکر بالغ بر یک میلیون و 350 هزار تن تولید شد، افزود: در سال 86 متأسفانه کارخانجات، شکر را با کیلویی 560 تومان به دولت و 400 تومان به واسطه‌ها می‌فروختند. در حالی که باید خودشان آن را توزیع می‌کردند.

افشاگری زمین خواری 500 هکتاری در دولت قبل

اسکندری افزود: در حالی که در دولت‌های قبل 30 هزار هکتار زمین به صورت غیرقانونی به افراد خاص واگذار شده بود، در دولت نهم از این امر به طور کلی جلوگیری به عمل آمد و حتی با ارایه لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام و تصویب آن نسبت به واگذاری‌های غیرقانونی در قبل که سند صادر نشده بود، تعقیب قضایی صورت گرفت و پرونده برخی از آقایان دولت‌های قبلی در مراحل رسیدگی در دادگاه قرار دارد و حتی برخی نیز منجر به بازگشت زمین به بیت‌المال شده است.

اسکندری افزود: به عنوان مثال یکی از وزرای کشور دولت‌های قبل در منطقه لارستان 90 هکتار زمین به صورت غیرقانونی برای برادر 13 ساله‌اش که در آن موقع مدیر کل حراست آن وزارتخانه! بوده اختصاص داد که بعد از آن اتوبان پارس جنوبی از کنار زمین گذشته و ارزش آن چندین برابر شد و این پرونده هم‌اکنون در مراحل نهایی بازپس‌گیری توسط دادگاه قرار دارد. مورد دیگر 50 هکتار زمین به معاون سیاسی امنیتی همان وزیر اختصاص یافته است.

وی گفت: یکب از وزرای کار دولتهای قبلی زمین مرغوبی در دماوند استان تهران گرفته است. 2 هکتار زمین دیگر در لواسان به یک معاون اجرایی روسای جمهور سابق واگذار شده است. مثل این که برخی انگار ارث پدری خود را تقسیم می‌کرده‌اند! اما در دولت نهم جلوی واگذاری غیر قانونی گرفته شد و به جای آن زمین به فارغ التحصیل گرفتار بیکار داده شد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: در حالی که در دولت قبل حتی یک سالن 200 متر مربعی در مجموعه انرژی هسته‌ای نطنز با چند سانتری فیوژ پلمب شده بود می‌توان مفهوم ذلت را در آن دید، اما در دولت نهم با تاکید دکتر احمدی نژاد نه تنها پلمب آن باز شد، بلکه با همت دانشمندان داخلی مجموعه‌های دیگری نیز احداث شد و موفقیت‌های هسته‌ای حاصل عزت ملت در مقاومت در برابر زیاده‌خواهی کشورهای سلطه‌جو شد.

وی افزود: متاسفانه برخی از دولتمردان قبل مفهوم «ما می‌توانیم» را زندانی کرده بودند و نمی‌دانم چگونه می‌خواهند در برابر وجدان عمومی به تاریخ پاسخ دهند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: حتی برخی هم‌اکنون موشک سجیل را که حاصل کار دولت نهم است به تلاش‌های دهه 70 نسبت می‌دهند.

سازمان مدیریت هیچ وقت به انتظارات عمل نکرد

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در بخش دیگری از این نشست به تشریح تفکرات برنامه‌ریزان برنامه چهارم پرداخت و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منحله هیچ موقع به انتظاراتی که از آن می‌رفت عمل نکرد و بیشتر به‌عنوان یک دستگاه مانع و باج‌گیر مطرح بود که تفکرات امریکایی را ترویج می‌نمود و می‌توانیم در برنامه چهارم آن را ببینیم.

وی در ادامه به کتاب مبانی قانون برنامه چهارم منتشره از سوی این سازمان اشاره کرد و گفت: این کتاب مبانی نظری برنامه‌نویسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را نشان می‌دهد که در حال حاضر می‌توان آنها را در ستادهای انتخاباتی و برنامه‌نویسان انتخاباتی برخی کاندیداهای ریاست جمهوری دید.

اسکندری گفت: اگر سازمانهای جاسوسی نیز می‌خواستند کتابی علیه جمهوری اسلامی بنویسند، به این خوبی از عهده‌اش بر‌نمی‌آمدند.

وی مباحث مطرح شده در این کتاب از جمله اومانیسم، سکولاریسم، پذیرش سلطه و نظریه وابستگی توسعه را از جمله دلایل کافی برای پوشالی خواندن ساختار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی منحله خواند و نسبت به احیای مجدد آن هشدار داد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین به کم‌کاری‌های دولت‌های قبلی در بحث توسعه آبیاری تحت فشار و انحلال سازمان چای اشاره کرد و گفت: اگر به مقایسه عملکرد دولت‌ها در بحث توسعه آبیاری تحت فشار بپردازیم، می‌بینیم که کدام دولت‌ها در حق کشاورزی اجحاف کرده‌اند.

وی گفت: منتقدین چای کشور همان 4 مافیایی هستند که در دولت قبلی سازمان چای را منحل و سال‌ها 200 هزار تن چای را در انبارها نگه‌داشتند و این‌همه مشکلات برای چایکاران درست کردند حال آمده‌اند و از چای سنواتی انبارها سخن می‌گویند.

وزیر جهاد کشاورزیاجرای طرح طوبی با انتخاب غلط نهال و برنج را از نمونه‌های کم‌کاری دولت‌های قبلی خواند و گفت: دولت نهم در بخش کشاورزی خرابکاری‌های دولت‌های قبلی را رفو کرده، حال منتقدین می‌گویند دولت باید جواب خرابکاری‌های قبلی را هم بدهد.

وی همچنین به بیلان منفی آب در بسیاری از دشت‌های کشور اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به علت این اتفاق باید به بررسی اتفاقاتی که در سال‌های قبل رخ داده بپردازیم.

اسکندری با اشاره به اینکه آبیاری تحت فشار از سال 68 در دستور کار دولت وقت قرار گرفته گفت: متأسفانه در آن سال‌ها برخی افراد دولتی با ایجاد شرکت‌هایی اقدام به واردات وسایل بی‌کیفیت برای آبیاری تحت فشار کردند و آن را به دولت و کشاورزان فروختند که همین امر باعث بی‌اعتمادی کشاورزان شد و به همین دلیل هنوز که هنوز است باید برای آن فرهنگ‌سازی کنیم.

وی گفت: با این سودجویی افراد غیرمتعهد حرکتی که باید به مرور به ترویج روش بهینه مصرف آب تبدیل می‌شد به ضدخودش تبدیل شده و کسانی که باید به این دلیل محاکمه شوند، در این خصوص مدعی شده‌اند.

وی همچنین به ظرفیت‌های جدید اشتغال‌زایی در دولت نهم اشاره کرد و گفت : آمارها نشان می‌دهد دولت نهم بالاترین نرخ رشد بخش کشاورزی را داشته است.

به گفته وی در حالی که در برنامه چهارم نرخ رشد ارزش افزوده بخش کشاورزی 5/6 درصد پیش‌بینی شده بود بخش کشاورزی به استناد آمار بانک مرکزی توانسته به نرخ 7/6 درصد برسد.

وی افزود: حتی مسئله پرتقال اسرائیلی نیز ساخته برخی افراد بود، زیرا اولا خود شرکت‌های صهیونیستی آن را به شدت رد کردند و پرتقال رقم کاراکارا از چین وارد شده بود که متاسفانه به طور ناشیانه در مسیر در بخشی از پرتقال‌ها برچسب جعلی یک شرکت صهیونیستی نصب شده بود به گونه‌ای که هم رنگ آن با برچسب اصلی تفاوت داشت و هم نوشته‌های آن مانند pq اشتباها po خورده بود که همه این آثار نشان می ‌دهد توطئه‌ای در کار بوده است.